Tim en Faab

welkom

 

Dit uiterst opvallende duo is blijven hangen in het verleden. Zij wanen zich nog steeds in de jaren ’70 en ’80 en dat blijkt uit alles: kapsel, kleding en hun installatie. Want bovenal zijn Tim en Faab ouderwetse DJ´s.

Zij draaien hun muziek nog van originele vinylsingles en lp´s. Nog steeds gebruiken zij hun oude discomeubel met ingebouwde verlichting. Een verlichte dansvloer, fullcolour decor en authentieke lichtshow met o.a. bellenblaaskanonnen zorgen voor de finishing touch. Een avondje Tim en Faab is genieten van begin tot eind. Zij nemen je mee op een onverwachte en vooral luchtige reis door de muziek van toen. Natuurlijk passeren alle grote hits de revue, maar juist door de grote diversiteit van muziekkeuze, zal het vaak gebeuren dat er een 'Oh Ja' moment ontstaat. Alles kan en mag op een avond waar de muziek centraal staat.

ph_timfaab2

Dansen, zingen, het ophalen van herinneringen en het kijken naar Tim en Faab. Dit duo vermaakt zichzelf de hele avond, wat voor de toeschouwer soms hilarische momenten oplevert.
Door de relaxte sfeer die er ontstaat is het optreden van Tim en Faab geschikt voor jong en oud!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kom vooral zelf kijken en u zult het daarna met ons eens zijn:
DIT HAD IK VOOR GEEN GOUD WILLEN MISSEN!

Hoop je snel ergens te zien en te ruiken.....
Check de feestjes in Wie Wat Waar en laat effe weten of je komt !!

Groetjes en liefs van Tim en Faab